Voor zijn jaarlijks dubbelconcert in de Magdalenazaal pakt het 22-koppige Brugse orkest Swing Time Society olv Eric Verhaeghe dit jaar uit met een spetterend programma waarin Noord Amerikaanse swing, met bekende hits van oa. Quincy Jones, afgewisseld worden met Zuid Amerikaanse samba en mambo.

In “SWING FROM THE NORTH & RHYTHMS FROM THE SOUTH” hoor je zowel “The Best is Yet to Come” van Sinatra als “Late in the Evening” van Paul Simon als “Mambo Jambo” van Perez Prado, dat mag je zeker niet missen !

Optreden Magdalenazaal 25 en 26 februari 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s